Saturday, 18 February 2012

Lalalala ~


Hi Pepss ^^
K dah lama tak update blog . Blog aku ni pon dah lama tak dibersihkan . Habuk seinci menginap kejap kat blog buat party . HAHA merepek xD First , aku rasa aku dah suka someone ohh . Tapi tak pasti okay . Sebab aku kata cenggitu cause aku tak pernah rasa bila boy call aku rasa macam aku alami bila dia call aku . Serious ! Firstime aku dengar suara dia . Ya Allah hanya Tuhan yang tahu betapa sukanya aku dengan suara dia yang comel tu . Lagi pon dia call aku banyak cakap . Aku je yang malu-2 nak cakap dengan dia . Dah ah dia mengada dengan aku . Sepak tahu ah xD Walaupun baru sekali je dia call aku , aku tak tahu kenapa hati aku macam dah nak tertanggal woo . Awesome betul hati aku nihh . hoho k muka dah merah . Tapi satu je , dia dah ada girlfriend . K takpe aku hanya suka dan sayang dia sebagai kawan . Watlek wat peace ^^v K kepada yang terasa jangan terasa sangat la ken . Aku tak buat untuk kau ponss :D

Dan semalam aku cat kelas . Ya Allah habis baju aku dengan classmate kotor . Tapi serious best . HAHA aku takde kerja cat tangan dang muka . K muka gua dah macam kucing beranak sepuluh >< Eh dan lagi satu tak lupa gua pergi kawat . Habis ah muka gua hitam nanti . K takpe asalkan Happy dan korang doakan PKBM menang k . Amin ! kbye Assalamualaikum pepps :)

Sedikit gambar untuk tatapan bersama :)
18 Februari 2012

Saturday, 21 January 2012

buat templete blog

hi pepss ^^v
pagi-2 bangun terus aku bukak pc dan bersemangat nak edit templete smbung semalam aku buat sampai pukul 3pagi . gila tak gila . serius aku polak tahap gaban . punyalah bersemangat aku bangun nak buat templete blog ni , bapak lahh payah bona aku nak buat . sampai sekarang tak menjadi-2 . kadang-2 jelous aku dengan orang lain templete dorang semua cantik-2 . aku punya ? hampeh ! ishhh geram aku . aku dah ikut apa yang akak tu ajar pun salah . entah apa benda alah tu keluar pun aku tak tahu . Ya Allah saboo jelaa . emm , teringin nak tanya orang lain , tapi aku malu . takut dorang taknak tunjukkan kat aku . err ~ tolong lahhh aku .. T.T terlau sedih mix polak tahap gaban ni dohh :P

Tuesday, 10 January 2012

jangan bagi aku harapan yg tak ikhlas (!)

wiwit <3

assalamualaikum buddy :)
dah lama aku tak update blog . bz memanjang study PMR . ecehhh ==" . dah-2 kang aku merepek lagi panjang kang . emm , aku tak tahu kenapa semenjak dua ni , aku asyik nangis jee . emm , tak tahu kenapa hati aku asyik sakit jee semenjak dua menjak ni . emm , if korang nak tahu , aku nihh sorang yg mudah sayangkan orang . emm , so orang yg baik tersangat dengan aku tohh , akan mudah lagi aku sayang . okay ~ bebalik pada hati yg sakit . hoho ~ emm , aku tak tah kenapa aku asyik jumpa lelaki yang selalu berpura-2 jee . if kau memang tak suka aku and hanya nak main-2 jee , kau takyah nak bagi harapan palsu dekat aku then nak main-2 dgn aku sbb aku bukan barang mainan yg untuk dipermainkan . sebab hati aku mudah tersentuh if kau nak tahu . elok-2 aku dah sayangkan kau , kau mcm haremm buat aku . if kau memang dah ada gf , kau cakap jangan nak berpura-2 kau single lahh . lebih menyakitkan lagi , aku dapat tahu kau dah ada gf . elok punya aku dah sayang kau , tuptup wall kau ada gf kau . sakit hati aku dohh . banyak kali aku kena mcm tohh . sebab aku bodoh mudah percaya dgn lelaki nihh . pantang dia baik siked , aku dahh sayang kat dia . aku pon manusia biasa jugak yang punya hati dan perasaan . punya lahh setia aku tunggu kau punya lahh jauh tohh , last dah ada gf . hancur hati aku dohh . okay aku takkan kacau kau . AKU JANJI ! (okay air mata dah jatuh) :') terima kasih buat aku mcm nihh . sayang kau =,=

Sunday, 25 December 2011

terima kasih sebab buat aku happy :)

bibip :)
as'salam .

okay hari ni nak cerita pasal budak capital_N ni . emm , okay dulu aku keje memang lahh aku tak layan dia .
setiap pagi if aku pegi beli makanan , mesti dia dgn membe dia tohh ucap GOOD MORNING dekat aku . so sweet . tapi aku tak penah nak layan dia . HHU . okay lepas aku dah berhenti , dia tanya membe aku , mana enni ? dah pindah . alah tak sempat nak mintak numb fon . emm . okay , btw , aku tak boleh tipu diri aku yg memang aku suka dia . time aku dtg cafe akak aku nak mintak gaji kat uncle (bos) , dia orang pertama jerit nama aku ! sumpah aku terkejot ! n aku senyum dekat dia :) dari situ lahh betambah suka aku kat dia . lelame aku pon dpt lah fb dia . aku add . dia appr . aku tengok wall dia , perggghh ~ tekejot berok aku baca wall dia . rupanya dia dah ada gf . emm , hanya Tuhan jee yg tahu perasaan aku time tohh . nak pengsan pon ada . tetibe air mata aku jatuh dgn tiba-2 . :'( tak sangka dia ada gf . hot lettew . sweet je dorang . lagipon dorang dah couple 7bulan . takkan aku nak halang kan ? never mine . asalkan aku dapat tengok dia happy dah cukop . okay tengs a lot for make me happy .

#lebih baik dicintai daripada mencintai (Y)       bibip :')

Saturday, 17 December 2011

jalanjalan dengan syera :)

bipbip :)
hari ni , aku pegi jlnjln dgn syera . hoho . seronok lahh jugak pegi TS. dahh lahh bwk duit siked , timetime tohh lahh ade sale . bapak lahh . semua lahh ada diskaun . never mine . syera beli super junior punya apa ntah . mahal nak mampos dohh ! hoho .
patoh , jumpa pulak sorang betina siall ni , dia tengah mkn dengan jantan maybe bf dia atau membe dia kodd . mampoz aku tak kesah ! punya lahh sombong bodoh betina tohh ! dia pandang aku , dengan ikhlas aku bagi senyuman , patohh , punya lah sombong dia jeling ! bodoh punya betina ! harap muka lawa ( lawa siked jee . tak banyak ) tapi perangai mcm setan ! aku dah geram ni , semua keluar dah . kau fikir kau tohh HOT sangat lah ? tudung pon tudung ikan bawal jee . boleh aku masak tudung kau tohh ! sakaii punya betina bodohh ! nak jee aku sound dia kat situ . ishh . pasal betina haram tohh , kita tinggalkan . citee ni pulak . time nak balik jumpa sorang budak ni . comel gilee . kitorang jumpa dia dari pintu kelua sampai lahh bt9 kitorang jumpa dia . comel gilee ohh muka dia . hee~ esok sys aku nak keluar . lepas tohh , aku nak ikut dia tak kasi ! sakai betol ! dah lah nak tengok ombak rindu <3 aku tak tengoktengok pon lagi . HHU ~ kau nak pinjam kasut aku , takdo do aku nak kasi . :P okay lah sebelom aku merepek lagi panjang , aku sudah kan dulu dengan assalamualaikum . bipbip :)
# untuk betina haram tohh , FUCK YOU !#

Wednesday, 7 December 2011

contect lenses

bipbip :)

(grey lens)

halohalo . nampak tak picture diatas tohh ? cantik kan mata saya ? bersinar kan ? hoho . syok sendiri pulak aku ohh . hari ni aku beli contect lens lahh . hoho . happy gilee ohh . hajat aku tercapai gak ken . alhamdulillah . emm , first i'm confiuse nak pilih warna apa . kalau hitam , tak nampak sbb mata aku nak real hitam , so time otak confiuse , aku pon amik lahh warna ni . first aku fikir tak lahh over sangat . last aku test kat situ , mak aii , tekejot berok aku dohh tengok . mcm mata kucing dah . mama aku tengok pon dia cakap mata aku macam mata kucing . hoho . okay takpe . at list , berseri siked pada tahon baru nanti . hahaha . bajed jugakk aku kekandang n . hoho . kbaii#                         bipbip:)

Tuesday, 6 December 2011

jangan paksa aku =="

bipbip :)

kat atas tohh macam cerita yg aku nak ceritakan lah . story nye berbunyi mcmni ~ aku ada kenal sorang budak ni . dia penah tengok aku kat satu cafe tempat part time aku . kebetulan die ni , sepupu membe aku . lantak lahh . ade aku kesahh ? patohh , dia add aku at fb . okay , aku approve . patohh , dia mintak numb aku , sbb aku penah tengok muka dia n ckp dgn dia siked lahh . dgn otak yg bahlol time tohh , aku pon bagi . kami pon kawan . patohh , dia luahkan perasaan kat aku yg dia suka kat aku . but , aku tak terima pon . bodoh namanya aku nak terima orang baru kenal . itu perkara yg gilee yg aku penahh buat lahh kalau cmtoahh . tapi , budak tohh , tak paham bahasa . kang aku ckp , bahasa tamil . kau pengsan . aduhhh , dia paksa aku terima dia . aku kata taknak . patohh pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dia ckp ! emm , aku kata sorry lahh kita kawan dulu lahh . patohh , dia kenal kan diri dia . patoh dia kata dah kenal boleh lah yeeeeeeee ? kepale hotak kau lahh ! aku nak terima kau (tu aku tak ckp kat dia lahh) . hey boy ! senang betol kau ucap kata cinta pada orang yg kau tak kenal kan ? itu tak ikhlas namanya . kau fikir cinta tohh perlu dipaksa ke ? @#$*&!