Wednesday, 7 December 2011

contect lenses

bipbip :)

(grey lens)

halohalo . nampak tak picture diatas tohh ? cantik kan mata saya ? bersinar kan ? hoho . syok sendiri pulak aku ohh . hari ni aku beli contect lens lahh . hoho . happy gilee ohh . hajat aku tercapai gak ken . alhamdulillah . emm , first i'm confiuse nak pilih warna apa . kalau hitam , tak nampak sbb mata aku nak real hitam , so time otak confiuse , aku pon amik lahh warna ni . first aku fikir tak lahh over sangat . last aku test kat situ , mak aii , tekejot berok aku dohh tengok . mcm mata kucing dah . mama aku tengok pon dia cakap mata aku macam mata kucing . hoho . okay takpe . at list , berseri siked pada tahon baru nanti . hahaha . bajed jugakk aku kekandang n . hoho . kbaii#                         bipbip:)

No comments:

Post a Comment