Saturday, 3 December 2011

membe aku :)

bibip :)
hari ni aku nak story about my friends yg selalu happykan aku ^^ hope enjoy read . ^^

ni nama dia mira . dia ni lahh kawan yg paling aku rapat . kalau ada masalah , kitorang samasama kongsi . dia ni dikira bestfriend aku lahh fom2 ni . btw , she so cute beb ! badan pung kechik jhe . aku selalu buli budak ni . adohh , HHA nevermine . lupakan ! emm , atlist dia ni single beb ! sape nak masok , dipersilakan menghadap yg dipertuan badan . HHA :DD


aduhhh ! pahal senget ni ! lantak lahh ! yg ni pulak nama dia gus :)
dia ni kwn aku gak . tapi budak ni poyo's sudaa ! menyampah makk :\
dia ni , baik lahh jugak . bab lelaki dia numb satu dohh . HHA dia ni harap maklom lahh ye . sape yg dah tepikat dgn dia , maaf lah dah terlambat , sbb dia dah ada abg syg dia ! acehh ! menggelabah ohh ayat aku ! btw , she so pretty beb . :)


ni budakk yg bajet pegang fon ni nama dia aniz . dia ni alaala twins mira lahh . ^^
tapi dia ni bajet depan org tak berani , time org dah pegi baru dia berani sound . HHA :D
dia ni hobi gelak memanjang jee . polak aku dohh . :'(
btw, budak ni pon status dia single . dia tengah tunggu capitalA tohh . tapi , entahh lah . kesian :(
atlist dia mencuba kenkenken . dia ni pon comel jugakk beb ^^


ni pulak angry birds nama dia cehh ! HHA nama dia syera . dia ni leader kitorang beb ! dekat fb dia hot wokk ! jelez makk~ cehh . dia ni baik lahh . dia ni lahh yg selalu nasihat aku (aku sorang jee ea) . so far , sorry beb ! dia ni pong dah bah bepunya . aku tabik spring lahh dgn dia sbb dia tersangat setia dengan pahis . sampai sekarang tak break dohh . btw , dia ni , cantik . body dia mcm pramugari pon bolehh . HHA :DD


ni pulak shera . budakk ni baik wokk ! selalu dipow oleh aku . HHA suka sangat kasi aku duit . maklom lahh ken , budak kaya . cehh ! dia ni, alahai , ayu gilee dohh ! jln mcm catwalk . aku pon tak reti nak jalan camtohh . btw , dia ni cantik ken . digelar twins aku dohh . sbb badan kami sama saiz . HHA .


ni pulakk . alaa artis bollywood . nama dia shenaz . dia ni cantik gilee dohh . mata dia pergghh ! lemah lelaki yg memandang . semua lelaki lah sangkot . emm , so far , dia ni aku tak tahu lah status ape dia skarang . dah lama tak tahu tentang dia . i think dah couple kodd . btw , dia ni , baikk gilee lahh ! ^^


ni pulakk budak alaala gadis ayu ni nama dia zarul (entoi) . dia ni aku kenal dia dari fesbuk lahh . hoho . budak ni baik lahh jugakk . tapi bagi yg cakap dia ni comel n suka dekat dia , lupakan hasrat anda . sebab dia dah bepunya . dia setia pada yg satu . pompan yg betuah tohh nama dia insyirah kekasih awal dan akhir beb ! HHA~ btw , budak ni anak aku beb# ^^


ni pulak muka alaala matt korea perasan ni nama dia khairul (eyon) . dia ni abg kpd gadis melayu pakai bunga raya tohh . dia ni pon baik lahh jugakk . budakk ni kuat berangai n merapu . aku layan jelahh . macam budakbudak . padahal dahh tuaa wokk ! HHA~ ada ke patot dia gelar aku kakak dia . =,=
HHA . dia ni minat korea lahh . fesbuk dia penoh dgn muka korea . aduhh .

emm . buat masa ni , dorang ni jelahh membemembe aku yg selalu tegor aku . yg dahh tegor aku tohh , tapi takde , sorry ehh . sebab list dahh penoh . harap maklom . ^^           bipbip :)


No comments:

Post a Comment