Friday, 2 December 2011

kelas

bibip :)

hari ni nak story about kwnkwn aku kelas 2G . emm , tahon depan ramai naik kelas ohh . amin , meen , mamat . ramai lagi dohh . emm, nak nangis jee aku denga . sbb tahon depan dorang dah tak samee kelas lagi . tak meriah lahh kelass dohh . takde budakbudak ni . btw , aku nak ucapkan tahniah kat dorang sbb dapat naik kelas . aku ni bodoh lahh , dorang naik kelas aku nak sedihsedih pulak , buat lahh muka happy siked beb ! :) emm , btw , korang sumee yg naik kelas aku nak ucap congrate kat korang . ^^ aku takkan lupakan korang n kenangankenangan kita samesame . #cehh ! macam dorang nak pegi jauh jee ken ayat aku . hoho#                                                           bipbip :)

 in memory 2G 2011 :) ----->


                bipbip :)

No comments:

Post a Comment