Sunday, 25 December 2011

terima kasih sebab buat aku happy :)

bibip :)
as'salam .

okay hari ni nak cerita pasal budak capital_N ni . emm , okay dulu aku keje memang lahh aku tak layan dia .
setiap pagi if aku pegi beli makanan , mesti dia dgn membe dia tohh ucap GOOD MORNING dekat aku . so sweet . tapi aku tak penah nak layan dia . HHU . okay lepas aku dah berhenti , dia tanya membe aku , mana enni ? dah pindah . alah tak sempat nak mintak numb fon . emm . okay , btw , aku tak boleh tipu diri aku yg memang aku suka dia . time aku dtg cafe akak aku nak mintak gaji kat uncle (bos) , dia orang pertama jerit nama aku ! sumpah aku terkejot ! n aku senyum dekat dia :) dari situ lahh betambah suka aku kat dia . lelame aku pon dpt lah fb dia . aku add . dia appr . aku tengok wall dia , perggghh ~ tekejot berok aku baca wall dia . rupanya dia dah ada gf . emm , hanya Tuhan jee yg tahu perasaan aku time tohh . nak pengsan pon ada . tetibe air mata aku jatuh dgn tiba-2 . :'( tak sangka dia ada gf . hot lettew . sweet je dorang . lagipon dorang dah couple 7bulan . takkan aku nak halang kan ? never mine . asalkan aku dapat tengok dia happy dah cukop . okay tengs a lot for make me happy .

#lebih baik dicintai daripada mencintai (Y)       bibip :')

Saturday, 17 December 2011

jalanjalan dengan syera :)

bipbip :)
hari ni , aku pegi jlnjln dgn syera . hoho . seronok lahh jugak pegi TS. dahh lahh bwk duit siked , timetime tohh lahh ade sale . bapak lahh . semua lahh ada diskaun . never mine . syera beli super junior punya apa ntah . mahal nak mampos dohh ! hoho .
patoh , jumpa pulak sorang betina siall ni , dia tengah mkn dengan jantan maybe bf dia atau membe dia kodd . mampoz aku tak kesah ! punya lahh sombong bodoh betina tohh ! dia pandang aku , dengan ikhlas aku bagi senyuman , patohh , punya lah sombong dia jeling ! bodoh punya betina ! harap muka lawa ( lawa siked jee . tak banyak ) tapi perangai mcm setan ! aku dah geram ni , semua keluar dah . kau fikir kau tohh HOT sangat lah ? tudung pon tudung ikan bawal jee . boleh aku masak tudung kau tohh ! sakaii punya betina bodohh ! nak jee aku sound dia kat situ . ishh . pasal betina haram tohh , kita tinggalkan . citee ni pulak . time nak balik jumpa sorang budak ni . comel gilee . kitorang jumpa dia dari pintu kelua sampai lahh bt9 kitorang jumpa dia . comel gilee ohh muka dia . hee~ esok sys aku nak keluar . lepas tohh , aku nak ikut dia tak kasi ! sakai betol ! dah lah nak tengok ombak rindu <3 aku tak tengoktengok pon lagi . HHU ~ kau nak pinjam kasut aku , takdo do aku nak kasi . :P okay lah sebelom aku merepek lagi panjang , aku sudah kan dulu dengan assalamualaikum . bipbip :)
# untuk betina haram tohh , FUCK YOU !#

Wednesday, 7 December 2011

contect lenses

bipbip :)

(grey lens)

halohalo . nampak tak picture diatas tohh ? cantik kan mata saya ? bersinar kan ? hoho . syok sendiri pulak aku ohh . hari ni aku beli contect lens lahh . hoho . happy gilee ohh . hajat aku tercapai gak ken . alhamdulillah . emm , first i'm confiuse nak pilih warna apa . kalau hitam , tak nampak sbb mata aku nak real hitam , so time otak confiuse , aku pon amik lahh warna ni . first aku fikir tak lahh over sangat . last aku test kat situ , mak aii , tekejot berok aku dohh tengok . mcm mata kucing dah . mama aku tengok pon dia cakap mata aku macam mata kucing . hoho . okay takpe . at list , berseri siked pada tahon baru nanti . hahaha . bajed jugakk aku kekandang n . hoho . kbaii#                         bipbip:)

Tuesday, 6 December 2011

jangan paksa aku =="

bipbip :)

kat atas tohh macam cerita yg aku nak ceritakan lah . story nye berbunyi mcmni ~ aku ada kenal sorang budak ni . dia penah tengok aku kat satu cafe tempat part time aku . kebetulan die ni , sepupu membe aku . lantak lahh . ade aku kesahh ? patohh , dia add aku at fb . okay , aku approve . patohh , dia mintak numb aku , sbb aku penah tengok muka dia n ckp dgn dia siked lahh . dgn otak yg bahlol time tohh , aku pon bagi . kami pon kawan . patohh , dia luahkan perasaan kat aku yg dia suka kat aku . but , aku tak terima pon . bodoh namanya aku nak terima orang baru kenal . itu perkara yg gilee yg aku penahh buat lahh kalau cmtoahh . tapi , budak tohh , tak paham bahasa . kang aku ckp , bahasa tamil . kau pengsan . aduhhh , dia paksa aku terima dia . aku kata taknak . patohh pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dia ckp ! emm , aku kata sorry lahh kita kawan dulu lahh . patohh , dia kenal kan diri dia . patoh dia kata dah kenal boleh lah yeeeeeeee ? kepale hotak kau lahh ! aku nak terima kau (tu aku tak ckp kat dia lahh) . hey boy ! senang betol kau ucap kata cinta pada orang yg kau tak kenal kan ? itu tak ikhlas namanya . kau fikir cinta tohh perlu dipaksa ke ? @#$*&!

Saturday, 3 December 2011

membe aku :)

bibip :)
hari ni aku nak story about my friends yg selalu happykan aku ^^ hope enjoy read . ^^

ni nama dia mira . dia ni lahh kawan yg paling aku rapat . kalau ada masalah , kitorang samasama kongsi . dia ni dikira bestfriend aku lahh fom2 ni . btw , she so cute beb ! badan pung kechik jhe . aku selalu buli budak ni . adohh , HHA nevermine . lupakan ! emm , atlist dia ni single beb ! sape nak masok , dipersilakan menghadap yg dipertuan badan . HHA :DD


aduhhh ! pahal senget ni ! lantak lahh ! yg ni pulak nama dia gus :)
dia ni kwn aku gak . tapi budak ni poyo's sudaa ! menyampah makk :\
dia ni , baik lahh jugak . bab lelaki dia numb satu dohh . HHA dia ni harap maklom lahh ye . sape yg dah tepikat dgn dia , maaf lah dah terlambat , sbb dia dah ada abg syg dia ! acehh ! menggelabah ohh ayat aku ! btw , she so pretty beb . :)


ni budakk yg bajet pegang fon ni nama dia aniz . dia ni alaala twins mira lahh . ^^
tapi dia ni bajet depan org tak berani , time org dah pegi baru dia berani sound . HHA :D
dia ni hobi gelak memanjang jee . polak aku dohh . :'(
btw, budak ni pon status dia single . dia tengah tunggu capitalA tohh . tapi , entahh lah . kesian :(
atlist dia mencuba kenkenken . dia ni pon comel jugakk beb ^^


ni pulak angry birds nama dia cehh ! HHA nama dia syera . dia ni leader kitorang beb ! dekat fb dia hot wokk ! jelez makk~ cehh . dia ni baik lahh . dia ni lahh yg selalu nasihat aku (aku sorang jee ea) . so far , sorry beb ! dia ni pong dah bah bepunya . aku tabik spring lahh dgn dia sbb dia tersangat setia dengan pahis . sampai sekarang tak break dohh . btw , dia ni , cantik . body dia mcm pramugari pon bolehh . HHA :DD


ni pulak shera . budakk ni baik wokk ! selalu dipow oleh aku . HHA suka sangat kasi aku duit . maklom lahh ken , budak kaya . cehh ! dia ni, alahai , ayu gilee dohh ! jln mcm catwalk . aku pon tak reti nak jalan camtohh . btw , dia ni cantik ken . digelar twins aku dohh . sbb badan kami sama saiz . HHA .


ni pulakk . alaa artis bollywood . nama dia shenaz . dia ni cantik gilee dohh . mata dia pergghh ! lemah lelaki yg memandang . semua lelaki lah sangkot . emm , so far , dia ni aku tak tahu lah status ape dia skarang . dah lama tak tahu tentang dia . i think dah couple kodd . btw , dia ni , baikk gilee lahh ! ^^


ni pulakk budak alaala gadis ayu ni nama dia zarul (entoi) . dia ni aku kenal dia dari fesbuk lahh . hoho . budak ni baik lahh jugakk . tapi bagi yg cakap dia ni comel n suka dekat dia , lupakan hasrat anda . sebab dia dah bepunya . dia setia pada yg satu . pompan yg betuah tohh nama dia insyirah kekasih awal dan akhir beb ! HHA~ btw , budak ni anak aku beb# ^^


ni pulak muka alaala matt korea perasan ni nama dia khairul (eyon) . dia ni abg kpd gadis melayu pakai bunga raya tohh . dia ni pon baik lahh jugakk . budakk ni kuat berangai n merapu . aku layan jelahh . macam budakbudak . padahal dahh tuaa wokk ! HHA~ ada ke patot dia gelar aku kakak dia . =,=
HHA . dia ni minat korea lahh . fesbuk dia penoh dgn muka korea . aduhh .

emm . buat masa ni , dorang ni jelahh membemembe aku yg selalu tegor aku . yg dahh tegor aku tohh , tapi takde , sorry ehh . sebab list dahh penoh . harap maklom . ^^           bipbip :)


Friday, 2 December 2011

kelas

bibip :)

hari ni nak story about kwnkwn aku kelas 2G . emm , tahon depan ramai naik kelas ohh . amin , meen , mamat . ramai lagi dohh . emm, nak nangis jee aku denga . sbb tahon depan dorang dah tak samee kelas lagi . tak meriah lahh kelass dohh . takde budakbudak ni . btw , aku nak ucapkan tahniah kat dorang sbb dapat naik kelas . aku ni bodoh lahh , dorang naik kelas aku nak sedihsedih pulak , buat lahh muka happy siked beb ! :) emm , btw , korang sumee yg naik kelas aku nak ucap congrate kat korang . ^^ aku takkan lupakan korang n kenangankenangan kita samesame . #cehh ! macam dorang nak pegi jauh jee ken ayat aku . hoho#                                                           bipbip :)

 in memory 2G 2011 :) ----->


                bipbip :)

Thursday, 1 December 2011

adik :)

bipbip :)
aku tak tahu kenapa aku sekarang rasa macam dia dah tak sayangkan aku macam dulu . dulu membe aku cakap yg dia dah tak pedulikan aku lagi , aku tanak percaya . aku tetap fikir positif+ . tapi aku yang bodoh tak percaya semua tohh . lama-2 aku rasa memang dia dah berubah terhadap aku . apa salah aku kat dia ?
mungkin hari tohh lahh hari yg terakhir aku HAPPYkan dia dan hari yg terakhir aku tengok dia senyum kat aku . never mine lahh . mungkin dia dah jumpa kakak yg lagi perfect dari aku ? okay aku terima dengan ikhlas asalkan aku dapat tengok dia happy tohh pon dah cukop untok aku happy . kata akhir aku untok kau

#akak takkan lupakan adik n takkan bencikan adik sebab akak tak sanggup lukaikan insan yg pernah akak sayang macam adik kandung akak sendiri :) take care adik happy-2 selalu ^^     bipbip :)            




                                          

start here

bipbip :) <--takeline aku tohh .

hari nih first aku buat POST beb ! emm , aku pon tak berapa tahu lahh dgn blog nih . tengok lahh background aku pon burok semacam ken . HHU almaklomlahh budak baru nak berjinakjinak dengan blog nih . kahkahkah . never mine lahh . lamalama pandai lahh tu ken . tak tanya orang mcm mana nak pandai ken ? aduhh aku nihh . okay lahh beb bye . bipbip :)