Tuesday, 6 December 2011

jangan paksa aku =="

bipbip :)

kat atas tohh macam cerita yg aku nak ceritakan lah . story nye berbunyi mcmni ~ aku ada kenal sorang budak ni . dia penah tengok aku kat satu cafe tempat part time aku . kebetulan die ni , sepupu membe aku . lantak lahh . ade aku kesahh ? patohh , dia add aku at fb . okay , aku approve . patohh , dia mintak numb aku , sbb aku penah tengok muka dia n ckp dgn dia siked lahh . dgn otak yg bahlol time tohh , aku pon bagi . kami pon kawan . patohh , dia luahkan perasaan kat aku yg dia suka kat aku . but , aku tak terima pon . bodoh namanya aku nak terima orang baru kenal . itu perkara yg gilee yg aku penahh buat lahh kalau cmtoahh . tapi , budak tohh , tak paham bahasa . kang aku ckp , bahasa tamil . kau pengsan . aduhhh , dia paksa aku terima dia . aku kata taknak . patohh pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dia ckp ! emm , aku kata sorry lahh kita kawan dulu lahh . patohh , dia kenal kan diri dia . patoh dia kata dah kenal boleh lah yeeeeeeee ? kepale hotak kau lahh ! aku nak terima kau (tu aku tak ckp kat dia lahh) . hey boy ! senang betol kau ucap kata cinta pada orang yg kau tak kenal kan ? itu tak ikhlas namanya . kau fikir cinta tohh perlu dipaksa ke ? @#$*&!

No comments:

Post a Comment